Sugar Advisor: Blinded by Master (card)

Blinded by master (card)

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Ne dobj el mindent egyszerre a Sugar Daddyd kedvéért.(Mégha csábítónak is hangzik.) A legvonzóbb nők azok, akik egyszerre alázatosak és független lelkűek. Fontos, hogy ne hagyatkozz mindenben a Sugar Daddyre, legyen meg neked is a saját lakásod, barátaid és munkád.
A Sugar Dating világában, a férfiak nem akarnak üres fejű babákkal játszadozni, ehelyett egy különlegesebb életre vágynak egy felelőségteljes nővel.
Biztosítsd a Sugar Daddyd, hogy te is egy “elfoglalt” ember vagy, ki fog fizetődni. Egyre több és több időt akar majd veled tölteni. Próbáld meg megyőzni arról, hogy az összeköltözés egy nagyszerű ötlet lenne!

A következő szakaszban egy kis önuralmat kell gyakorolmod és finomítanod a magatartásodon. Egy olyas valakivé kell válnod, aki valahol egy rendes háziasszony és egy pajkos kis Sugar Baby között szerepel. Ne engedd, hogy hozzászokjon egyetlen karakteredhez sem. Mindig lepd meg valamivel! A Sugar Daddyk imádják a kiszámíthatatlan és energikus oldalát a fiatal nőknek.

Soha ne merítsd ki teljesen a Sugar Daddyd bank számláját! Kisebb vásárlások 50 ezer alatt nem végződnek, mindegy milyen árfolyamban beszélünk. Egy nő legnagyobb álma pedig, hogy majd egyszer elmegy shoppingolni és többé nem kell nézznie az árakat. Ez csak egy részlete ennek a világnak. Higgy nekem, ismerem ezt az érzést. Általában, akkor tőr rád a legjobban, ha nincs egy árva forint se a zsebedben, mert abban a pillanatban akarsz mindent! Bár ekkor se költsd el az összes pénzét! Úgy tiszteld a vagyonát, mintha a tied lenne. Hidd el, ő is szeretné, hogy boldoggá tegye a te belső shopping királynő éned.

Nem is olyan régen hallottam egy sztorit egy másik Sugar Babytől, aki hasonló helyzetben volt. A megbeszélt ebéd után shopping maratont tartottunk. Ő 100 ezer dollárt költött el. A fekete MasterCard túl csábító volt a számára… Ezután azonban, több napot már nem tudott eltölteni a Sugar Daddy-jével, és a megvásárolt dolgok is visszakerültek a polcra csak úgy, mint az ő csodálatos Sugar Baby élete.

A valóság arcon tud csapni. És előbb vagy utóbb, de megfog történni. Ez egy nagyon traumatikus és megrázó élmény lehet a még nem túl tapasztalt Sugar Babyk számára.
A kapcsolatotok első szakaszában ugye utazgattok, különleges és rendkívül rangos és híres éttermekbe jártok és remekül eltöltitek a napjaitokat. Nem is gondolva a jövőre. De a ravaszabb Sugar Babyk erre is gondolnak. Ők már az elejétől fogva próbálják elérni, hogy a Sugar Daddy-jük tudattalanul is ragaszkodjanak hozzájuk, így nem kell elszenvedni a valóság csúfos pofonját. Boldog szabadságot és “elsöprő szerelmet” biztosítanak a Sugar Daddyknek. És ezek a férfiak pont erről álmodoznak. És ne felejtsd el a kapcsolat szexuális oldalát sem. Ne értsd félre, nem kell féktelennek lenned, csak légy nyitott az új kalandokra, élményekre. Engedd, hogy magával sodorjon az ár.

Fontos tipp: ne add magad könnyen, meg kell mutassa az ő erőfeszítéseit is ezért a kapcsolatért! Ez benne van a sikeres férfiak DNS-ében: Annak az embernek, akinek mindene megvan, azok a dolgok, amik könnyen jönnek nincs is értékük.
Az én esetemben ez egy hosszú távú csendes egyezmény. Minden utazás után, “szükségem van” arra, hogy dolgozzak egy kicsit abban az országban, ahol “élni akarok”. Azért használok aposztrófokat, mert a fent említett dolgok egyike sem igaz. Felmondhatnék és elköltözhetnék bárhova, ahova csak szeretném.

Semmi sem tart vissza azon kívül, hogy ő úgy tudja “van” életem nélküle is.

Üdvözlettel,

Sugar Advisor


Többet megtudhattok Oliwiáról a Sugar Advisor on Facebook oldalon és bátran írhattok is neki az oldalon vagy oliwia.misiak@gmail.com -ra!

Valamint, ha szeretnétek megtaláltok minket Facebookon vagy Instagramon is!