Sugar Advisor: “Sugar is like a drug”

Sugar Advisor

Olivia Mislak, egy Sugar Baby a SugarDaters® oldalán, akinek a kezdeményezésére mostantól a blogunk egyik meghatározó vendégírója lesz. Az ok mindemögött, hogy ő közvetlenül csak magáról és a vele megtörtént eseményekről fog beszámolni. A sztorijai, tanácsai és tippjei igencsak nyersek és kompromisszum nélküliek. Elmeséli mit jelent számára a Sugar Dating világa és hogyan is működik, tabukat, sztereotípiákat fog megtörni. És ami a legfontosoabb, hogy arról is ír majd, mik azok a dologok, amik nemis olyan rózsaszínűek ebben a közösségben.
Így ezentúl Oliwia vendégposztját is olvashatjátok egyszer egy héten. Ő lesz a ti “Sugar Advisor”-otok, sugar tanácsadótok.

Oliwia 2 és fél éve kezdett el Sugar Dating-elni, állítása szerinte a legfőbb indok, amiért elkezdte az az volt, hogy mindig is az idősebb férfiak voltak a zsánerei és remek helynek tartotta az oldalunkat arra, hogy találjon magának partnert/partnereket. Egy percig sem bánta meg, hisz rengeteg mindent kapott, sok értelemben, ami azóta is csak boldogítja őt.

Oliwia Mislak
24975_1374783974290_6656417_n

Egy értelmes és stratégikus Sugar Baby. Ez a blog az átalakulásról szól. A semmiből jönni és megérkezni egy kifinomult világba. 1993-ban született, 58 kg és 172 cm. Író, kozmetikus, beauty-nerd, masszornő és szakértője annak, hogy is kommunikálj egy férfival az ágyban és azon kívül. Egy világjáró, aki Koppenhágában él nyitott kapcsolatban az egyik Sugar Daddy-jével.

Sok vonzó lánynak rengeteg “3. világi problémája van” a fejében. Nehéz döntések, amik kezdőthetnek a kaviárral és végződhetnek egy takeaway étellel. Ilyen döntéseket kell meghoznia egy lánynak, aki az idősebb férfiakra bukik. Emlékezz nem öreg, hanem idősebb. Hisz ezek a lányok a pénzt is szeretik, amilye ezeknek az idősebb férfiaknak sok van. Ezek a férfiak tapasztaltak, céltudatosak és vonzóak. Tudják mit akarnak az élettől: kiszámíthatatlanság, frisseség és figyelem. Ehhez járulnak hozzá a Sugar Babyk. Ne felejtsétek el, hogy ehhez kell intelligencia, kifinomultság és tapasztalat. Ezek sokat segítenek ebben a világban.

Néhányan ezt sugar datingnek hívják, míg mások számára ez nem az. Ez egy kifogástalan együttműködésben nem is kérdés, hogy mi, hisz nincs neve. Tudjuk a szabályokat, nem kell őket a nevükön nevezni. Ez egy csendes megállapodás.

Ez egy egyezmény egy fiatal tapasztalatra és egyedi, jobb világra vágyó lány és egy olyan bőkezű férfi között, aki ezt biztosítani is tudja a számára. Így kap a Sugar Baby egy egy irányú jegyet ebbe a világba. Kérdezheted miért is egy irányú? Mert ha egyszer “megkóstoltad” a kristály ízét biztos nem fogsz másra vágyni azután. Ez a világ olyan, mint a drog. Nem is emlékszel mikor lettél függő. És csakhogy tudd ez a poszt cinikus, és a férfiakhoz való hozzállásom, pedig gyakorlatias.

A Daddy

received_10155132348415240
Egy tökéletes úriember, aki a csillagokat is lehozná neked egy kis figyelemért cserébe. Magányos, gazdag és sebezhető. Kis fiú egy idősödő férfi testében. Mind hiányolja a játékait. Ezek lehetnek az autók,a hajók vagy a nők. Ez sohasem változik. És miután sírnak a legjobban? Elfogadásért, amit nem igen kapnak meg a feleségüktől, barátnőjüktől vagy éppen az anyjuktól. És amikor az egójuk nem uralkodik el rajtuk, akkor jönnek képbe az elbűvölő és fantasztikus nők, akik elfogadják őt ahogy van, a testét és lelkét egyaránt. Így ő majd az összes nehezen megkeresett pénzét rád költi, amitől aztán igazán férfinak érzi magát.
“Férfiak uralják a világot, de a férfiakat a nők uralják.” Ismételgesd akár egy mantrát.

A Sugar Baby

IMAG1562

Egy számunkra előnyös dolgot szolgálni, magába forgató, főleg akkor, ha ez az élet célod. Törekvőnek és céltudatosnak lenni a legfontosabb. Okos Sugar Babynek lételeme a siker, amit a Sugar Daddyjük nélkül nem igen érne el. Nem csak a pénz számít. Kapcsolatok, kapcsolatok és még egyszer a kapcsolatok. Számodra elérhetetlen emberek az ő barátai. Miután bemutatott téged, mint a barátnőjét, már csak arra kell figyelj, hogy legyél magabiztos és tudj lépést tartani velük, főleg ha isznak. Sikeres emberek sokszor isznak és drága italokat. Tudnod kell, ha egy Cabernet Sauvignon illik-e egy marha vesepecsenyéhez. Egy jól átmulatott este után pedig valószínűleg oda kerülsz, ahová mindig is vágytál. Emlékeztesd őt, hogy mennyire lelkes és szexi vagy. Mindig mosolyogj. Tiszteld őket és értékeld, hogy részese lehetsz az ő luxus életkörüknek. És ne feledd, reggel ismét jól kell kinézned, mert ebben az elbűvölő világban a másnaposság nem létezik.

A nők folyamatosan szeretik megmutatni a jólétük kincseit. Nem mindegyik, de a Sugar Baby típusok mindenképp. Fantáziálunk Chanel táskáról meg Tiffany gyűrűről, de rá kell ébredj valamire, az étvágyad akkor jön meg, ha eszel. Minél több mindened van, annál többet akarsz majd. Az elvárásaid pedig csak nőnek majd, mert azt hiszed megérdemled, amit kapsz a Sugar Daddydtől.
Egy valamit viszont, meg kell tanulnod, nem lehetnek elvárásaid. Ne vegyél semmit készpénznek. Értékeld őt és amid van. Légy türelmes. A pajkos lányokat mindig megjutalmazzák.

Üdvözlettel,

Sugar Advisor

Többet megtudhattok Oliwiáról a Sugar Advisor on Facebook oldalon, és ha szeretnétek megtaláltok minket Facebookon vagy Instagramon is!