Tippek az első közös nyaralásotokra!

Hogyan tervezzétek meg az első közös nyaralást?

A nyár már közeleg, így az esély is arra, hogy a Sugar Daddyd elvinne téged valahova magával nyaralni. Ez mind nagyszerű is lenne, de fel kell készülnöd egy-két dologra mielőtt az első közös nyaralásotok egy rémálommá válna.

Tervezzetek közösen

Az első nyaralásotokat mindenképpen közösen tervezzétek meg és együtt válasszátok ki a helyet, ahová utazni szeretnétek. Nem minden férfi szeret egésznap shoppingolni és nem minden nő szeret golf órákat venni az egész nyaralás alatt. Mielőtt eldöntitek, hogy hova mennétek, vegyétek figyelembe, hogy egy olyan helyet kell választani, ahol mindkettőtök számára akadnak érdekes látnivalók, vagy csinálhattok olyan közös programokat, amelyeket mindketten élvezni fogtok.

Kerüljétek a hosszú utazásokat

Ausztrália egy csodálatos hely, ahova biztosan el kell majd utazz egyszer legalább, de ne legyen az első közös nyaralásotok uti célja. 20 óra repülő út nagyon hosszú. Elsőnek, a friss kapcsolatban lévőknek azt tanácsoljuk, hogy valami közelebbi országba, városba utazzanak el. Hisz minél több időt töltötök csak az utazással és minél több repülőt kell cserélnetek, annál stresszessebb lesz az egész nyaralás.

A nyári bikini alak nem vicc

Ha magabiztos vagy a nyári alakoddal kapcsolatban, akkor magabiztosabb leszel az intim pillanataitok közben is, ami csak még élvezetessebbé teszi a nyaralást mindkettőtök számára. Valamint, ha tengerpartos helyre mentek, akkor azt is figyelembe kell venned, hogy rengeteg csinos csaj fog mászkálni a parton, akik talán még meg is próbálhatják elcsábítani a te Sugar Daddyd. Ugye ezt nem szeretnéd?

Ne pakolj oda túl sok dolgot

Az utazás lényege, hogy jól érezzétek magatok, relaxáljatok és sok maradandó szép emlékeket gyűjtsetek. Nem kell 3 bőröndnyi ruhát, cipőt és táskát oda pakolnod ezért. Próbálj meg okosan összeválogatott felsőket és shortokat betenni a bőröndödbe, amiket vagány kiegészítőkkel dobsz majd fel. De egy valamit ne felejts el, egy főrdőruha sosem elég!

Az első közös nyaralásotok a Sugar Daddydel egy remek alkalom arra, hogy tényleg jobban megismerjétek egymást és több időt töltsetek együtt, mint egyébként szoktatok. Ezalatt az idő alatt, talán azt is jobban megbeszélhetitek, hogyan látjátok a közös jövőtöket együtt. 🙂

Nem is maradt más hátra, minthogy Kellemes időtöltést és pihenést kívánjunk Nektek a nyárra!
És ha esetleg nem tudnád, hogy a Sugar Daddyd elvisz-e téged nyaralni, vagy hogy hogyan is vedd rá, olvasd el az előző blog posztunkat ehhez a témához kapcsolódóan.

Ha szeretnétek megtaláltok minket Facebookon vagy Instagramon!