Sugar Dating a Politika világában

A Sugar Dating fogalma mindig is vitatott és kényes téma, bár úgy tűnik csak akkor, ha hétköznapi emberek próbálják ki. Mert mi történik, ha a világ legnagyobb hatalommal rendelkező emberei ezt az életstílust élik?Hirtelen minden teljesen elfogadott és normális?

Miért van az, hogy a Sugar Dating még mindig ennyire ellentmondásos téma mikor sok befolyásos ember, akik a mi példaképeink kellene, hogy legyenek, ilyen fajta modern kapcsolatban élnek?
És miért van az, hogy egy hétköznapi Sugar Babyt és Sugar Daddyt pedig lenéznek emaitt a fajta kapcsolat miatt?
Szánj egy percet a lenti listára és nézd meg, hogy a történelem során kik voltak azok a párok, akik tökéletes példája a korai Sugar Dating kapcsolatnak. Míg manapság teljesen tabu dolog, addig úgy tűnik, hogy már századok óta társadalmilag elfogadott.

A történelmi személyek után kutatva az első ilyen példa, amivel találkozhatunk a 22. és 24. amerikai elnök. Cleveland elnők és a 27 évvel fiatalabb feleséfe, Frances Clara Folsom 1889.06.2-án házasodtak össze a Fehér Házban. Frances csak 21 éves volt, amikor First Lady lett, ezzel ő lett a legfiatalabb First Lady az USA történelmében. És nem is említve Lady Diana Spencert és Prince Charlest, akik között 13 év korkülönbség volt.

Továbbá ott voltak még:

Adolf Hitler és Eva Braun

unspecified

Egy újabb példa arra, hogy a sugar dating fogalma már régóta a köztudatban él. A 40 éves Adolf Hitler a 17 éves Eva Braun-nal kezdett el randizni hajdanán majd össze is házasodtak. Talán kijelenthetjük, hogy ők voltak a világ legnagyobb hatalmával rendelkező pár, akikről a világ példát is vett.

Donald Trump és Melina Trump

io

A mostani blog posztunk legfőbb inspirációja ez a házassága. Mivel Melina csak egy Sugar Baby akart lenni és ehelyett ő lett a First Lady, amikor is a 70 éves Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke feleségül vette őt, a 24 évnyi korkülönbség ellenére is.
Tehát miért is szavaznál egy Sugar Daddyre, ha ellene vagy?

Emmanuel Macron és Brigitte Macron

Jelenleg egy nagyon trendi párnak számítanak a médiában, hisz a 39 éves Emmanuel Macron politikus 16 éves volt, amikor egy nála 25 évvel idősebb, 3 gyermekes nőnek kérte meg a kezét.
A kor csak egy szám amúgy is, nem?

Dennis Kucinich és Elizabeth Kucinich

ol

A 70 éves Dennis Kucinich amerikai politikus, 10 évvel ezelőtt feleségül vette a nála 31 évvel fiatalabb Elizabeth-et. “Soha nem éreztem a korkülönbség hátrányait, Dennis egy nagyon érett, de fiatal szívű uriember és teljesen kiegészítjük egymást.”

Cãlin Popescu Tãriceanu és Loredana Moise

Loredana Moise az 5. felesége Romániai Szenátus elnökének, köztük 26 év a korkülönbség.
” Más férfiakkal ellentétben, én nem szeretem a kapcsolatokat. Jobban szeretem feleségül venni azt a nőt, akit szeretek.”-mondja Tãriceanu.

Harris Wofford és Matthew Charlton

20 évvel felesége halála után, a 90 éves Harris Wofford, az Americai Demokratikus Párt politikusa ismét szerelmes lett. Azonban most egy férfiba, aki 50 évvel fiatalabb nála. “Életem nagy részét egy remek nővel töltöttem, remek volt a szerelem és a családunk.”- mondja Wofford. “És most idős koromban is ismét remek szerelmere találtam.”

Oskar Lafontaine és Sahra Wagenknecht

Sahra Wagenknecht 47 éves német bal oldali politikus, házas a 73 éves Oskar Lafontaine-val, a volt német Pénzügyminiszterrel.
“A szerelemünk által gyönyörű életem van.”-mondja Sahra.

Milos Zeman és Ivana Bednarcíková

A 72 éves Milos Zeman a Cseh Köztársaság elnöke 2013 óta. Felesége 21 évvel fialatalabb tőle.
Híres arról, hogy szereti az alkoholt. “Pletykálnak rólam, hogy szeretem a Becherovkát (tipikus cseh alkohol) és a sört. Mindez igaz is.”

Nicolas Sarkozy és Carla Bruni

kj

A volt francia elnök Nicolas Sarkozy feleségül vette az olasz-francia énekesnőt/dalszerzőt, volt modellt Carla Brunit. A 13 évnyi korkülönbség mellett, jelentős a magasságkülönbség is köztük.
Carla egy interjújában az Elle magazinnak azt nyilatkozta: “Hűség az, ami alapvető feltétele egy házasságnak, úgy vélem. Miért csalnál meg valakit és miért hazudnál, ha meg van a lehetőséged arra, hogy válassz, férjhez mehetsz vagy szingli maradsz, gyerekeid legyenek vagy sem.” Jobban nem is érthetnénk egyet vele.

Boris Kollár és Andrea Heringhova

Boris Kollár a Szlovák Nemzeti Parlament tagja és “We are family” politikai párt alapítója. 51 éves és 10 gyereke van 9 különböző nőtől. A legutolsó felesége és közte 22 év korkőlönbség van. “Igaz, hogy 9 gyermekem van és nem egy anyátúl vannak, de legyünk őszinték- manapság melyik nő szülne nekem 10 gyereket? Valószínűleg egy se. Így a magam múdján oldottam meg a dolgot.”- mondja Kollár.

Akár te vagy az elnök, vagy a miniszterelnök vagy a helyettesük, egy dolog biztos a politikával és a SugarDatinggel kapcsolatban: a kor nem számít. Mindannyian tudjuk mennyire befolyásoló hatással van ránk az intim életünk. Azt is tudjuk mennyire fontos szerepet játszanak a politikusok az életünkben. Tehát, ha ők is a SugarDating kapcsolatot választják, biztos van mögötte indokuk. Nem tudjuk ki hozta életre a SugarDating fogalmát, de az tudjuk, hogy akárki is volt, biztosra ment, hogy a politika világa tele van luxussal, ragyogással és fényűzéssel.

Ne felejtsetek el követni minket Facebookon vagy Instagramon!