Hosszú távú Sugar kapcsolatok és titkaik

Hosszú távú Sugar kapcsolatok és titkaik

Sokszor előfordul, hogy egy Sugar kapcsolatban a felek távol laknak egymástól. Például a partnered kap egy munkát egy másik városban vagy országban emiatt el kell költözzön. De az is megtörténhet, hogy két teljesen idegen ember online találkozik először, mint például SugarDaters®-ön, azután próbálják meg fenntartani a kapcsolatukat és igyekeznek minél többször találkozni a távolság ellenére is.

Ha te is hasonló szituációban vagy, akkor érdemes elolvasnod a tippeinket, hogy hogyan is kerüld el, hogy a távkapcsolatod egy rémálommá váljon.

1. Barátkozz meg a távolsággal és ne a kilómétereket számold

Nagyon nehéz külön élni a párunktól. Próbáljuk elvégezni a mindennapi teendőinket, közben pedig arról álmodozunk milyen jó is lesz majd hazamenni és együtt lenni, vacsorázni, együtt aludni a szerettünkkel. Majd sajnos ráébredsz, hogy a te életed nem ilyen. Hazajössz az üres házba, egyedül eszel és egyedül mész aludni. A párod csak a fotókról mosolyog vissza rád. Ez igen frusztráló, nem? Amit még ez tetőzhet, a felesleges viták és félreértések. Ezért a legjobb amit tehetsz, hogy elfogadod, hogy most ilyen nehezségekkel kell szembenézned és próbálsz csak arra koncentrálni, hogy egyszer biztosan sikerül majd együtt élnetek, egy fedél alatt.

2. Az internet és telefonod bármikor a rendelkezésedre áll

Szerencsére olyan időket élünk, ahol a technológia már a mi oldalunkon áll. Így minden probléma nélkül bárhol bármikor felhívhatunk bárkit, mégha az a bizonyos valaki a világ másik végén is lakik. Skypeolhatttok, Facebookon üzenthettek egymásnak, e-mailezhettek és még sok minden más segít titeket abban, hogy kommunikálni tudjatok, lássátok egymást, mégha csak a kamerán keresztül is.

3. A webkamera egy szuper találmány

Beszélgetni egy dolog, de látni a másikat még kellemesebb. Akár hiszed, akár nem, randizni így is lehet. Eltölthettek együtt egy estét a webkamerán keresztül.
Azt nem is említve, hogy néha pont így indulnak csak be ám a vágyak és felejthetetlen, “piszkos” kis órákat tölthettek együtt. Valamint, ha küldesz egy-két szexibb képet magadról, esélye se lesz elfelejtkeznie rólad.

4. Kompenzáld vicces GIFTS-ekkel a távolság szomorú pillanatait

Meztelen képeket nem mindenki küld magáról, ez természetes. Ezért jók a gifs-ek, vicces kis mozgó, szexis pillanatok azonnal jobb kedvre tudják deríteni a másikat. És, ha te ennél is romantikusabb alkat vagy, akkor akár küldhetsz egy csokor viragot vagy egy üveg bort is. Hidd el a trükk beválik.

5. Próbáljatok meg személyesen is találkozni, amilyen sokszor csak tudtok!

Könyvet is lehetne írni a tippekről és ötletekről, hogyan is éljétek túl a távolságot, de az igazság az, hogy személyesen találkozni a legjobb. Természetesen ez attól is függ mennyire messze laktok egymástól, de ha legalább egyszer egy hónapban sikerül találkoznotok az már egy jó kezdet. Mindeközben pedig próbáljatok minél többet Skypeolni, hisz az a legjobb. Ne vesíztsétek el kapcsolatotokat a távolság miatt! A hosszú távú kapcsolatok két ember elkötelezettségét kívánják, mindemellett bizlamat és türelmet!

Csak a legjobbakat kívánjuk Nektek!

Ne felejtsetek el követni minket Facebookon vagy Instagramon!