Hogyan vedd rá a SugarDaddyd, hogy elutazzatok valamerre?

Hogyan vedd rá a SugarDaddyd, hogy elutazzatok valamerre?

Mindig jól esik kapni egy Prada táskát vagy elmenni egy hosszabb hétvégére wellnessezni, de semmi nem ér fel egy Dominikai Köztársaságban töltött héttel, nem igaz?

Azok a SugarBabyk, akik már régóta élvezik a sugar life adta örömöket, biztosan nem egy-két designer táskával, cipővel vagy vaskos csekkel gazdagodtak már. De hogyan lehetne ezt még fokozni? Hát miről is álmodozik mindenki manapság?
Nem másról, mint ellátogatni olyan helyekre, amelyekről jártas turisták is alig hallottak még, olyan dolgokat csinálni, amiket nem sok ember tehet meg. Delfinekkel úszni és margaritákat inni hétfő reggel a tengerparton.

Beszélgess Vele!
Kérdezd meg a SugarDaddydtől melyik volt az eddigi legjobb nyaralása. Mit szeretett a legjobban, abban a nyaralásban? A hely volt különleges vagy az amit ott csinált? Vagy talán finomakat evett ott?
Miután kiderítetetted mit is szeret, egyből könnyebb lesz tervezned is, mert olyan tervel drukkolhatsz majd elő, amit nem csak te szeretnél, hanem lenne benne valami, amit ő is élvezne.

Próbálj célozgatni!
“El tudod képzelni, milyen jó lenne most vicces browniekat enni az utcán legálisan?” Próbálj meg valami jellegzetességet kiemelni, körül írni a várost vagy az országot ahova menni szeretnél. Tervezz meg előre egy-két ötletet, mit is csinálnál ott Vele. A többit csak bízd rá.

Legyetek egyedül egy kis időre!
Kezdheted ezzel a mondattal: “Nem tudok betelni Veled!”
Általában nagyon elfogalaltak a SugarDaddyk, folyton cseng a telefonjuk, egy újabb e-mailt kaptak. Egyszerűen nem tudnak elszakadni a munkától, egy kicsit kikapcsolódni és élvezni a veled töltött órákat. Pont ezért, ha csak egy hétvégére is, de szakadjatok el a külvilágtól és legyetek együtt, édes kettesben.

Mutasd meg a legújabb fürdőruhádat!
Nemrég vettél egy ultra szexi fürdőruhát, de nem tudod hol is tudnád viselni?
Vedd fel, csinálj egy képet róla, majd küldd el a SugarDaddydnek ezzel a kérdéssel: “Eltudnád képzelni, ha a fürdőruhámat homok borítaná? –mert én igen!”

Ha bármilyen más ötletetetek van még arra, hogyan vegyetek rá egy SugarDaddyt arra, hogy elvigyen titeket nyaralni, nyugodtan osszátok meg velünk, hogy mások is tanulhassank a kiváló tippeitekből.

Ne felejts el követni minket Facebookon vagy Instagramon!