7 mítosz, amit a Sugardatingről mondanak:

 1. Egy kapcsolat sem igazi

  Sokan azt gondolják, hogy egy sugardatinges kapcsolat nem lehet igazi, de mégis ki az, aki eldönteheti mások kapcsolatáról, hogy az igazi-e vagy sem?Fogadunk, hogy olyanról még nem hallottak, hogy “ SugarDaters® házasságok”? Pedig már nem is egy volt. Vannak, akik a mi weboldalunkon találták meg az igazit és kötöttek egy életre szóló kapcsolatot. Természetesen nem minden sugardating kapcsolat végződik házasságal, de ez nem jelenti azt, hogy a kémia nem lenne igazi a felek között. Minden azon múlik, hogy TE milyen kapcsolatra vágysz.

 1. A Sugar Babyk prostituáltak

  Nos, sok mindenki hallotta vagy mondta már, hogy a sugar babyk prostituáltak…sajnos! Szerencsére, mi tudjuk jobban, hogy nem azok! Van-e még vajon olyan kapcsolat, ahol csak házasság után bújnak ágyba? Nem nagyon hallani róla..De egy biztos minden párkapcsolatban előbb vagy utóbb megtörténik a szex. Mindenki maga dönti el, hogy hogyan és mikor akarja, vagy hogy haszna is lesz-e belőle?

 2. A Sugar Babyk tanulatlanok és ostobák

  Most komolyan? A weboldalunkon lévő Sugar Babyk többsége egyetemista! És azért is keresnek Sugar Daddyket, hogy valamelyest megkönnyítsék a költségeiket, egyetemi hiteleiket. A Sugar Babyk igenis tanultak és raffináltak ahhoz, hogy egyszerre két legyet csapjanak le. Ha értitek mire gondolunk…:-)

 

 1. Az összes SugarDaddy öreg, csúnya vagy örök vesztes

  A legtöbb SugarDaddy 35-55 éves a SugarDaters®-ön. És azért kezdett el sugardatingelni, mert a munkájuk mellett nem sok szabad idejük marad egy kapcsolatra, amelyben 100%-osan jelen lehetnének. A SugarDaddy pedig nem csúnyák, de ez is a saját nézőpontod kell legyen, kik jönnek be neked és kik nem. A weboldalunkon lévők helyesek, sikeresek és vonzóak, akik szeretnének kikapcsolódni egy kicsit.

 

 1. Nincs kapcsolat szex nélkül

  Több SugarDaddy van, akik már a profil szövegükben feltűntetik, hogy nem a szex miatt vannak az oldalon. Csak szeretnének valakivel egy jót beszélgetni, összebújni, randizni, utazgatni …Szeretnének találni valakit, akivel az ágyon kívül is jól érzik magukat.

 

 1. A Sugardating csak SugarDaddykről és aranyásókról szól…

  Az előnyös kapcsolatokról szól a SugarDating. Vannak, akik szerint ez arról szól, hogy kihasználnak másokat, de ez inkább a másik segítéséről szól. Hisz mindkétfél ugyanúgy nyer a kapcsolatból. Tudják mit várjanak a másikról, így nem érint senkit meglepetésként, hogy mennyit kapnak ebből a kapcoslatból.

 

 1. Mindenkivel történt valami, ami miatt kipróbálta a sugardatinget

  Sokan azt gondolják, hogy a Sugar Babyk apakomplexussal küszködnek, ezért jelentkeznek fel az oldalra. Nos, nem így van. Persze, vannak akik az idősebb pasikat szeretik, de ez nem jelenti azt, hogy apakomplexusuk lenne. Továbbá nem mindenkinek van hitele és pénzügyi problémája, amiért SugarDaddyt szeretne találni magának. Nincs elég példa arra, hogy a Sugar Babyk miért vannak fent az oldalon. Vannak nők, akik csak egy kis extra pénzt szeretnének a munkájuk mellett vagy vannak nők, akik olyan partner szeretnének találni, akivel nem kell túl komolyan venniük az életet és csak élvezik egymás társaságát. Soha nem lehet tudni… 🙂