Szexhoroszkóp: Milyen vagy az ágyban a csillagjegyed alapján?

Egy SugarDaters® kapcsolatban mindig fontos, hogy a felek közt a kémia is működjön. Ezért készítettünk egy Szexhoroszkópot, amelyben öszegyűjtöttük azokat az infomrációkat, hogy egyes csillagjegyeket mik csigáznak fel az ágyban és melyik másik csillagjeggyel passzolnak a legjobban.

Íme a jellemzések:

Kos

Ismert a impulzivitásáról. Utálja a rutint és mindig készen áll az új kalandokra, különösen, ha az együtt jár a veszéllyel. A Kos szereti a szexet, de mindig sietteti, mert mindig csak azt akarja, hogy elérje a csúcspontját. Lehetséges, hogy kísértésbe esik, amikor úgy érzi, hogy a kapcsolata a rutinszerű, de rendkívül hűséges, ha szerelmes.

Az ágyban a legjobban összeillik: az Oroszlánnal, az Ikrekkel és a Nyilassal.

Bika

Különösen tudja értékelni a fizikai kontaktust. A Bika néha félénk és csendes, de ha a szexről van szó, a teljesítménye igazán meg fog meglepni. Ne lepődj meg azon se, ha egy Bikának már az első alkalommal sikerül elvenni a lelégzeted.

Az ágyban a legjobban összeillik: a Rákkal, a Skorpióval és a Bakkal.

Ikrek

Ő, az a fajta ember, aki sokat fantáziál. Az Ikrek jegyű ember szereti a szexuális történeteket, mégha azok kitalálatak is. Szereti kipróbálni a különböző dolgokat, amik érzelemeket hozhatnak a kapcsolatba. Ez egy örök csábító, de szereti, ha azért őt is csodálják. Az Ikrek mindenekelőtt egy ideális barát lehet, mert szeret sokat beszélgetni és szereti megosztani még a legvadabb ötleteit is.

Az ágyban a legjobban összeillik: az Oroszlánnal, a Mérleggel és a Vízöntővel.

Rák

Elérkeztünk a legérzelmesebb csillagjegyhez. Aki ismeri a Rákot az tudja, hogy amikor sír olyan, mintha egy kereskedelmi reklámot látnának. Érzékeny, többnyire élvezik az érzelmi kapcsolatokat, hűségesek, és általában élvezik a hosszú távú kapcsolatokat is. A szex a Rák életében rendkívül fontos, de ahhoz, hogy elengedje magát szükség van hozzá szerelemre, ha ez nincs meg, akkor kihasználtak érzi magát.

Az ágyban a legjobban összeillik: a Skorpióval, a Halakkal, a Szűzzel és a Bikával.

Oroszlán

Én-központú. Az Oroszlán szeret dicséreteket kapni és szereti, ha tudja amit csinál kielégíti a szerelemét. Szereti a szexet, különösen akkor, ha a partnere provokálja őt viccekkel, pozíciókkel és kisebb beszólásokkal.

Az ágyban a legjobban összeillik: az Ikrekkel, a Nyilassal és a Vízöntővel.

Szűz

A Szűz rendkívül igényes, különös tekintettel a személyes higiéniára. Tetszik neki a szex, de mindig aggódik a váladékoktól és a szagoktól, amiket a partneréből jöhetnek. Imádja a masszázsokat és ha simogatják.

Az ágyban a legjobban összeillik: a Skorpióval, a Bikával és a Bakkal.

Mérleg

Fontos számára a partnere igényes megjelenése. A Mérleg szereti a divatot és mindig követi az új trendeket. Tetszik neki a szex és az innováció, ezért sokat fantáziál arról, hogy a vágyát a szex iránt szokatlan helyeken és merész pozíciókban elégítse ki.

Az ágyban a legjobban összeillik: az Ikrekkel, a Vízöntővel, a Kossal és az Oroszlánnal.

Skorpió

Készülj fel, hogy egy Skorpióval egyességre kell jutnotok! A Skorpió nem szereti megmutatni az érzéseit, de az ágyban a helyzet teljesen más. Imádja a szexet, különösen a szokatlan helyeken.

Az ágyban a legjobban összeillik: a Nyilassal, a Bikával és a Halakkal.

Nyilas

Nagy jelentőséget tulajdonít a partenere fizikai megjelenésére. Híres arról, hogy szeret utasításokat adni szex közben. Nagyon intenzív az ágyban. A Nyilas szereti az erős érzelmeket, és szex után élvezi a jó beszélgetéseket.

Az ágyban a legjobban összeillik: az Oroszlánnal, a Mérleggel és a Vízöntővel.

Bak

Liberális. A Bak szereti különböző dolgokat a szexet illetően. Rendkívül szexuális és intenzív. Valószínűleg nem lenne meglepve, ha megmutatnád neki, hogy te is élvezed vad szexet, például.

Az ágyban a legjobban összeillik: a Rákkal, a Bakkal és a Halakkal.

Halak

Érzékeny és álmodozó. A Halak az, aki nagy jelentőséget tulajdonít az érzéseknek. Izgalomba tudni jönni egyszerű szerelemes szavaktól is. A szexre úgy tekint, mint művészetre.

Az ágyban a legjobban összeillik: a Rákkal, a Skorpióval és a Bikával.

Vízöntő

Többre értékeli a szellemi aspektusokat, mint a fizikait, de nagyon szereti a szexet is. A Vízöntő szereti a szabadság érzését és általában nem kedvelik a makacs embereket.

Az ágyban a legjobban összeillik: a Mérleggel, a Kossal és a Nyilassal.
Reméljük sokan magukra ismertek! 🙂

Ne felejts el követni minket Facebookon vagy Instagramon!