Szexinek lenni bűn? –mi az, amire a férfiak igazán buknak?

Hosszú lábú, szőke hajú, nagy mellű -így képzeljük el az álomnőt, mi nők. De vajon a férfiak fantáziáját igazán ez mozgatja meg? Valóban ilyen primitívek lennének? Vagy ez mind csak előítélet? Lehet–e egyszerűbb dolgokkal és kevesebb csillogással elcsábítani őket?

SugarDaters összegyűjtötte nektek az 5 legfontosabb tulajdonságot, amit a férfiak szeretnek a nőkben.

1. Kalandvágy

Legyünk őszinték, mindenki szeret a kanapén pihenni és TV-t nézni, de nem a végtelenségig. A férfiak vonzódnak azokhoz a nőkhöz, akik szomjaznak a kalandra. Ezek a nők azok a típusúak, akik szeretnek a mának élni. A kalandvágyad mutatja meg mennyire szeretsz új dolgokat kipróbálni, szórakozni és hogy nem egy unalmas éltre vágysz. A határokat feszegetni és kalandozni együtt, teljesen más szintekre emeli a kapcsolatokat.

2. Őszinteség

A legfőbb irányelv az őszinteség. Nem csak a nők utálják, ha hazudtak neki. A hazugságok soha semi jóra nem vezetnek, csak több bonyodalomra és konfliktusra. Tehát, légy őszinte a kiszemelt férfival és ne próbálj meg átszínezni dolgokat magadról.

3. Magabiztosság

Beismerjük, ezzel most semmi újat nem mondtunk, de még mindig rengeteg nő jobban fókuszál arra, hogy mit nem szeret a testén, és folyamatosan hangoztatják is. Valóban sokszor nehéz elfogadni, azt amink van, de sokkal jobb boldognak és kiegyensúlyozottnak lenni azzal amink van, mint azon keseregni mi nincs.
Sokan nem találják vonzónak a magabizonytalan nőket, de nem csak a külső megjelenésük alapján.
Sokszor pont az önbecsülésünk a legidegesítőbb. Ilyen kérdésekkel, mint: “Ugye még mindig kedvelsz?” vagy “Te is láttad, hogy milyen csúnyán nézett rám a főnök? Biztosan nem kedvel már.”
Az önbecsülés hiányában szenvedők táborát már csak “a bók vadászok” gyarapítják. És nagyon égő tud lenni, mikor már mindenki tudja, hogy valamit csak azért csinálsz, hogy bókot kapj érte.
Tehát jobb, ha próbálsz inkább elégedett lenni magaddal és kihozni magadból a legtöbbet, mert hidd el hamarabb kapsz majd valódi bókokat, mintsem gondolnád.

4. Természetesség

Biztosan sokan voltak már abban a kellemetlen szituációban, amikor egy egy éjszakás kaland után felkelve a smink lefolyva az arcotokon, csak azon gondolkodtak, hogy fixáljátok a dolgokat a lehető leggyorsabban. Ezen pedig nem kellene sokat aggódnotok, mert a férfiak igenis szeretik a természetességet. A legjobb lenne, ha nem egy vakolatnyi sminkkel találkozna, mert a legkellemetlenebb dolgok egy férfi számára inkább, ha felébred valaki melllett reggel, akinek a póthaja szana-szét van az ágyban, a párnáját összekente az alapozóval, a kitömött push-up melltartója az éjjeli szekrényén és 10 centis műkörömmel próbálják simogatni.

5. Függetlenség

Minél jobban azt mutatod egy férfinak, hogy te igenis meg vagy nélküle és nincs szükséged rá, annál jobban akar majd téged. Ez olymi vadászösztön. A férfiak imádnak vadászni és főképp olyan elérhetetlen “vadakra”, akik pontosan azt mutatják, hogy ők függetlenek akarnak maradni, így csak egyetlen dolog érdekli őket, hogy meg akarnak szerezni maguknak.

Ha mindezt próbáljátok betartani, biztosak vagyunk, hogy ti lesztek a legszexibbek és vonzóbbak a kiszemeltetek számára!

Ne felejts el követni minket Facebookon vagy Instagramon!