“Nem szégyellem, hogy SugarMamma vagyok!”

A mai társadalomban sokkal elfogadottabb, hogy egy idősebb férfi egy nála sokkal fiatalabb nővel randizik.
És amikor egy nő egy nála fiatalabb férfival találkozgat, akkor már neki meg kell védenie magát és megmagyarázni a döntését vagy el sem meri mondani és titokban tartja.

Szerencsére, egyre több nő áll ki magáért és nem szégyelli elmondani, hogy SugarMamma és nála fiatalabb férfiakra vágyik.
Az oldalunkról is volt 2 vállalkozó Sugar Mama, akik elmesélték ők miért is szeretnek fiatalabb férfiakkal randizni.


Emily, 46 éves:
“ Ha az anyja egy idős velem, az elgondolkodtat…”

“Soha nem voltam még velem egy idős pasival. Soha nem is merült fel bennem, még csak alternatívaként sem.
Amikor 23 éves voltam egy 16 éves srác volt a barátom. Az elején a szex nem volt a legjobb, de idővel belejött. A fiatal srácok igazán lelekesek és mindent megtesznek, hogy a kedvedben járjanak. Ha őszinte és nyitott vagy velük, a szex varázslatos lesz.
Amikor 35 éves voltam, hozzámentem egy 24 éves férfihoz. A szexet nem tudom szavakba önteni, egyszerűen isteni volt. A vágy egymás iránt annyira erős volt, hogy már az elején a gyerekvállalás is szóba jött, majd a vége 2 gyerekkel zárult.
A vállásunk után semi önbizalmam nem maradt. Nem voltam elégedett a testemmel és nem is tudtam elképzelni sem, hogy intim kapcsolatba kerüljek bárkivel is. Több évig nem is szexeltem.
Majd, nem sokkal új évvel előtt a barátaimmal közösen úgy döntöttünk, hogy elég a szingliségből, ideje mindenkinek pasizni, szexelni, önbizalmat növelni, ezért regisztráltam különböző társkereső oldalakról.
A koromról hazudtam, sokkal fiatalabbnak adtam ki magam, mint amennyi vagyok, de a képeken lehet látni, hogy nem vagyok mai csirke. Ennek ellenére nagyon meglepődtem mennyien írtak. Sokkal, de sokkal egyszerűbb online randizni, mint előben feszengeni. Beülni egy bárba kínos is lehet, mert kinézhetnek a korod miatt.
A fiatal srácok közül sokan izgalmasabbnak tartják, hogy idősebb nővel randizanak. Sokkal több figyelmet kapok egy fiatalabb sráctól, teljesen más módon törődnek velem. Nem önzőek, tisztelnek és hallgatnak rám. És az is nagyon érdekes, hogy azt gondolják, hogy én valami szex szakértő lehetek.
Megszerezem, amit akarok és élvezem.
Úgy vélem, hogy a fiatalabb pasik nem akarnak játszadozni, ami nekem csak pont jól jön, mivel én mindig direkt és őszinte vagyok egy kapcsolatban.
Sok fiatal srác mondja, hogy a fiatal csajokkal az a baj, hogy túlságosan el vannak foglalva a külsejükkel, így nem tudnak igazán kibontakozni és megmutatni az igazi vágyaikat, legalábbis nem úgy, mint egy idősebb nő.
Imádom, hogy renegeteg bókot kapok, ami segített, hogy újra elégedett legyek a testemmel.
Amit én imádok a fiatal srácokban, ahogy kinéznek és az energiájuk, mindig nyitottak és spontán emberek. Persze, a randizás azért velük sem mindig problémamentes. Ha az anyja velem egyidős, az elgondolkodtat és természetesen nem randizok a lakóhelyem körül.
Remélem, hogy a szerelem felszabadító mindenki számára és senki nem korlátozza le magát, kor, súly vagy nem illetően. Engedd meg magadnak, hogy azt szeresd, akit szeretnél. Szégyenkezzen az, aki téged kritizál! “

 

Charlotte, 50 éves: “a szex sokkal intenzívebb fiatalabb férfiakkal, nem csak egy rutin”

“30 éves korom óta fiatalabb férfiakkal randizok. Nagyon kíváncsi voltam milyen is lehet, főleg azután, hogy észrevettem nem csak én érdeklődöm utánuk, hanem ők is leszólítanak a bárokban vagy szórakozóhelyeken.
Amikor egy fiatalabb sráccal randizok, nem érzem a korkülönbséget és meglepően kényelmesen érzem magam mellettük.
Úgy gondolom, hogy a velem egyidős férfiakban már nincs semmi gyermeki. Túl komolyak és képtelenek elengedni magukat.
Természetesen, szeretem a vonzó fiatal srácokat, de nem kell, hogy fittek legyenek. A legjobban a rocker srácok jönnek be. Van bennük valami más, teljesen más energiájuk van, mint egy idősebb férfinak. Érdekesek, játékosak és vulgárisak. Más élmény velük beszélgetni, sokkal őszintébbek.
Úgy érzem, hogy félreértenek mivel nem viselkedek úgy, ahogy mások elvárnák tőlem. Fiatal férfiaknak nem ugyanazok a normáik, mint az idősebb férfiaknak, mivel ők még nem is abban a korban járnak, hogy már család alapításra gondoljanak. Próbáltam velem egyidősökkel is randizni, de nem élveztem, nem vonzanak. Így maradtam a fiatalabb pasiknál.
Komoly kapcsolatra vágyok, de attól tartok, hogy majd beleszeretek egy fiatal pasiba, aki gyerekeket akar majd, de én ezt nem tudnám már megadni neki. És az nagyon fájdalmas lenne.”