Nők napjára levetkőztünk, hogy megmutassuk a csupasz igazságot

Miért is?

Úgy tűnhet, hogy olyan időket élünk, amikor a női szexualitás virágkorát éli, mégha azért a társadalmunkban továbbra is találkozhatunk tabukkal, ribanc felcímkézésekkel és megszégyenítéssel.

Ezt csak megerősítette bennünk egy kérdőív eredménye a nemekkel kapcsolatos sztereotípiákról. Vannak, akik úgy vélik, hogy azok a nők, akik próbálják megélni és kimutatni szexuális vágyaikat, könnyű vérűek. Sajnos ezek nem csak statisztikai adatok. Ez a kő kemény valóság, elítélnek minket a mindennapjainkban azért, ahogy öltözködünk, azért, ahogy viselkedünk.

Az eredményeket nézegtve, azon gondolkodtunk, hogy ki kell állnunk magunkért és elődrukkoltunk egy videóval, hogy elmondhassuk mi miben is hiszünk.

A videónak nincsenek hátsó szándékai csak egy fő mondanivalója: Megmutatni a világnak az öntudatos, magabiztos nőket, akik nem kérnek bocsánatot a döntéseikért és azért akik. Így született meg az Unapologetic Self videó kampányunk.

Miért mi? (és miért vetkőztünk le)

Habár a marketing csapat készítette a videót, ez a kampány nem a mi marketing munkánkról szól. Mi azt az ötletet szeretnénk promótálni, ami túlhaladja a pénzügyi vágyakat és karrier célokat. Ez a videó a valóságot tükrözi: a mi testünket, a mi hangunkat és az üzenetünket, amiket mi írtunk Nektek.
Boldoggá tesz minket, hogy ezt megoszthatjuk veletek, mivel pont olyanra sikeredett, amilyenre mi akartuk: nyers, kompromisszum nélküli és szimplán gyönyörű.

The #UnapologeticSelf

Rövidre fogva, a Nemzetközi Nő napot szeretnénk megünnepelni, hogy igenis van szabadakaratunk, gyönyörű hús-vér testünk és nem letagadandó szexualitásunk.

Hagyjunk fel az állandó bocsánat kéréssel azért, mert olyan nők vagyunk, amilyenek vagyunk. Ez neked szól és az Unapologetic Self-ednek.
Boldog Nők napját!

 

 

#UnapologeticSelf

#WomensEveryDay