5 tipp az új Sugar Babyk számára, hogyan is köss alkut

Friss emberként a sugar dating világában, biztosan rengeteg kérdés felmerült benned. Hogyan találd meg a tökéltes Sugar Daddyt? Milyen elvárásaid legyenek az új kapcsolatoddal szemben? Mi a megfelelő módja annak, hogy felhozd a pénz és ajándék témát? És a legfontosabb, hogyan is jussatok egyességre, hogy az mindkettőtöknek megfelejen?

   1. Tervezz előre

Habár nem az első üzenet váltásnál akarsz egyből a kitérni a pénzügyi részletekre, próbáld meg azért még az elején meghozni az alkut. Minél jobban halagatod a témát, annál nehezebb lesz majd az igényeidet felszínre hozni. Szóval próbálj úgy tekinteni az első randitokra, mint egy business meetingre- legyél felkészülve és adj hangot az igényeidnek.

 

  1. Legyél őszinte és lényegre törő

Sok Sugar Baby megbánja, hogy mennyire alázatosan viselkedett az első sugar kapcsolataiban, tehát próbáld meg az értékeidet nem magadba folytani és saját magadat a háttérbe szorítani. A valóság az az hogyha nem tudod mit akarsz, akkor semmit nem is kapsz. A romantika később is jöhet, mert attól, hogy egymást kezét fogja járkáltok és szerelmes leveleket írtok egymásnak az nem fog segíteni kifizetni a számláid.

 

  1. Legyél diplomatikus

Mivel azt szeretnéd, hogy úgy kezeljenek, mint egy nő, viselkedj is úgy. A te lehetséges jövőbeli Sugar Daddydnek is elsőnek látnia kell, hogy miért is érné meg neki, hogy veled töltse az idejét és nagyvonalúan bánjon veled. Habár, arra is próbálj figyelni, hogy ne engedd, hogy a körülmények miatt olyan helyzetbe kerülj, amiben kényelmetlenül érznéd magad. Legyél egyenes és magabiztos, és mondd meg mik az igényeid.

 

  1. Legyél elérhető, de ne kétségbeesett

Amennyire fontos az, hogy tisztában vagy azzal, amit akarsz, nem szabad azt sem elfelejtened, hogy senki nincs arra kötelezve, hogy támogasson téged. A Sugar Daddydnek is kell kapjon valamit cserébe azért, amit ő ad neked. Mutasd meg a legjobb oldalad és sajnáltasd magad a személyes vagy pénzügyi nehézségeiddel. Nem kell színészkedned és megjátszanod magad, csak próbálj összpontosítani arra, hogy ne azért legyen veled valaki, mert sajnál. Ez nem a helyes motiváció arra, hogy másokat rávegyél arra, hogy kényeztessenek.

 

    5. Ne ragadtasd el magad

 A Sugar Datingnek nem csak pénzügyi értékei vannak. Sok minden másból is kapsz értékeket, mint lelki támogatás, mentorálás és jó társaság. Viszont, arra figyelj, hogy az úton ne feletkezz meg a pivát életed próblémáival és ne ragatasd el magad az új gazdagabb életedben a Sugar Daddydel. A nap végére ugyan az ember maradsz, akinek biztosítania kell az anyagi biztonságát és fentartsa a mindennapok minőségét.