Csajozós tippek : Tedd és Ne Tedd

SugarBabyktől SugarDaddyknek:

Drága SugarDaddyk, tudjuk, hogy nem egyszerű megtenni az első lépést és felcsípni SugarBabyket. Mindannyian különbözünk és különbözőek az igényeink és próbálunk mindent túlkomplikálni – beleértve a hozzánk vezető utat is.
Ezért szeretnénk segíteni és megosztani veletek egy-két csajozós tippet, ami segíthet kevésbé “fájdalmasnak” feltüntetni a csajozást.

 

Tedd!

 

-Tedd meg az első lépést:

 A legtöbb SugarBaby szereti, ha egy SugarDaddy közelíti meg őket először. Ez azt mutatja, hogy te igenis megmered tenni az első lépést (ami akár rosszul is elsülhet-mind tudjuk), de ez azt is bebizonyítja, hogy szembe mersz nézni az elutasítással is. És itt a hangsúly nem azon van, hogy mi nem szeretjük megtenni az első lépést, mert mi félünk az elutasítástól.
Emögött van egy rejtett üzenet: Ha megmutatod, hogy van bátorságod odajönni hozzánk, akkor valószínűleg más esetektől se rettensz vissza és mersz felelőséget vállalni a való életben is. (Ami akár arra is utalhat, hogy a későbbiekben talán képes leszel valami őrültségre is értünk.)

 

-Szorakoztatás mindenekfölött:

Itt most nem azt értjük, hogy állandóan bohóckodnod kellene körölöttünk. Szimplán csak szeretünk jó kedvűek lenni és sokat nevetni, na de ki nem? Viszont, hogy jó kedvűek lehessünk a partnerünk boldogsága is fontos. Egy-két vicc vagy egy pár kedves szó máris fel tudja dobni a kedvünk.
És mi az amit kerülni kellene? Unalmasság! A rutin meg tudja ám ölni a kedvünk…Próbálj meg néha egy kicsit változatosabb lenni, drukkolj elő új randi ötletekkel, helyekkel ahova elvihetsz minket vagy ahol találkozhatunk.
Légy izgalmas! A kíváncsiság pezsegtet minket, jobban és izgatottabban várunk minden egyes újabb találkozást. Többet szeretnénk megtudni rólad, hallani szeretnénk a veled kapcsolatos vicces sztorikat a múltból, szeretnénk látni a hobbidat vagy akármit ami kapcsolatos hozzád.

 

– Légy úriember! 

Valószínűleg már rengetegszer hallottad, hogy mennyire fontos, hogy úriemberként viselkedj egy nővel. Nos, ez egyáltalán nem egy klisé!
TÉNYLEG szeretjük, ha úriemberként próbálsz közelíteni felénk. Ezalatt nem azt értjük, hogy állandóan előre kell engedned minket, tartanod az ajtót, virágcsokorral kell várnod minket vagy fizetned kellene minden vacsoráért. Értékeljük azokat a kisebb, kedvesebb gesztusokat is, amikor próbálsz minket meglepni (ez lehet akármi, amit tudsz, hogy mi szeretünk- egy szép toll/ jegyzetfüzet/ egy sál/ egy kedves üzenet). Mi csak szeretnénk látni, hogy gondolsz ránk.

 

Ne Tedd!

 

– Ne tettesd magad rossz fiúnak:

Nem várjuk el, hogy folyamatosan gondosdkodj rólunk vagy csak ránk gondolj egésznap, de ne is játszd az elérhetetlent. Tudjuk, hogy elfoglalt vagy, dolgoznod kell, hogy el kell végezned a napi teendőid, de azért jó lenne, ha tudnál ránk is időt szakítani, válaszolni az üzeneteinkre vagy visszahívni minket. Nem azt állítjuk, hogy minden eggyes pasi ilyen, így viselkedik, de legyünk őszinték, vannak férfiak, akik az elérhetetlent játszák csak azért, hogy jobban felkeltsék a figyelmünket.
A titok: Nem szeretjük ezt a taktikát! Őszintén szólva csak szomorúvá tesz minket és úgy érezzük, hogy mi nem is vagyunk fontosak.

 

-Ne tettesd, hogy csak a barátunk akarsz lenni:

Már az elején jó lenne, ha “kitalálnád” mit is szeretnél tőlünk valójában. A barátunk szeretnél lenni vagy a partnerünk? Ezzel sok félreértéstől és kínos pillanatoktól mentenél meg mindkettőnket. Tudjuk, hogy először egy barátságos kapcsolatot a legjobb kialakítani, de egy-két utalás, célozgatás, hogy vannak további terveid velünk, mint szimpla barátság, mindig jól jön.
Ne komplikáljuk túl a dolgokat!

 

 

Ezután már csak az maradt hátra, hogy ezt tudást valakivel gyakorolni is tudjátok. Na és hol ? természetesen a SugarDaters-ön.