Az ország, amelyiknek lakosai még sosem voltak ennél gazdagabbak

Ez ország pedig nem más, mint Dánia, a medvecukor és marcipán, A kis hableány, a LEGO játékok, Jaime Lannister, SugarDaters® és még oly sok minden más szülőatyja. Jelenleg, pedig az ország, amelyik még soha nem volt ennél gazdagabb a világon.

A szerencsés dánok elmondhatják magukról, hogy gazdagabbak, mint valaha, és több pénzünk van, mint amit el is tudnának költeni. A vonzó Skandináv állam, otthona több ezer SugarDaddy-nek, akiknek a privát bankbetétjük hozzátartozik ahhoz az országosan felmért 117.1 billió USD-hoz (34.080326 trillió forint), ami privát banki betétekben található jelenleg. Statisztikailag ennél még sosem volt magasabb összeg ezekben a privát banki betétekben.

Továbbá, hivatalosan is a legboldogabb ország lett (ismét) 2016-ban, ezzel maga mögött hagyta az élvonalban lévő Svájcot is. Az ok elég egyszerű, egészségesek, hosszú élettartam elé néznek, nyitottak és toleráns társadalommal rendelkeznek, vagy csak talán a pénzük segít kordában tartani a boldogságukat?

A dánok igen szép számban vannak jelen a SugarDaters® oldalán, a világszerte jelenlévő online társkereső oldalon. Pontosítva az adatokat 64 000 tag van az oldalon a 150 000 világ összesítésből. A felmérések szerint minden dán férfinak egyenértkűen 21 000 USD ( kb. 6 134 519.895 forint)letétje van a bankszámláján.
Szerencsére, vagy sem, nem minden férfi egyforma, de egy dolog biztos- SugarDaddyk nem számítanak egy átlagos alaknak.
Ha Sugarbaby vagy a SugarDaters®-ön talán rájössz majd a dolgokra, de ne mondd el senkinek, mert a dán SugarDaddyk nem szeretik teregetni a szennyeseiket.