Kik is azok a SugarDaddyk?

Természetesen rengeteg fogalom és sztereotípia kering SugarDaters® tagjairól.
Sokan asszociálják őket pénzzel és szexszel, pedig a sugardating nem csak erről szól nekik sem. Egy SugarDaddy sokkal több is lehet, mint egy szponzor egy édes, fiatal egyetemista lánynak, és pont ez az ami összezavarja a képet róluk.
Nem egyszerű számukra sem bebizonyítani másoknak, hogy ők nem a pénzért vagy a szexért azok akik. (Már ha persze beakarják bizonyítani.)

A SugarDaddyk igenis keresik a hosszantartó kapcsolatokat!

“A SugarDaddyk többsége hosszantartó kapcsolatra vágyik, és nem csak egy éjszakás kalandokra, ahol fizetniük kell miután végeztek. Ezzel ugyanazt érnék el, mintha elmennének és fizetnének egy prostituáltnak”- mondja ez egyik SugarDaddy az oldalunkról.
A SugarDaddyk kapcsolatot akarnak kialakítani a SugarBabykel és egy sokkal intimebb együttlétre vágynak, mint csak szex. “ Meg kell imsernünk előtte egymást, mi jön be a másiknak és mi nem. Egy prostituált csak imitálná és megjátszaná, hogy élvezi a velem töltött órákat, ami igazán hervasztó lenne minden szempontból.”- magyarázza egy másik SugarDaddy.

Gyakran alakul úgy, hogy a felek átbeszélik előre ki mire számíthat a másiktól, így biztosan és tisztán vághatnak bele a kalandba. Ezalatt nem azt kell érteni, hogy alaposan kiveséznek minden egyes problémát, ami felmerülhet a kapcsolatuk alatt, hanem kihagyják a sok mellébeszélést és hamarabb a lényegre térnek. “Az egész első randinkat azzal töltöttük, hogy őszintén elmondtuk egymásnak, ki miért akart találkozni a másikkal és mit vár ettől a kapcsolattól. Megegyeztünk mindenről, amiről úgy gondoltuk, hogy fontos lehet a kapcsolatunk kapcsán. Azóta 10-szer találkoztunk és igazán élvezzük a másik társaságát.”-meséli az egyik SugarDaddynk az ő kapcsolatáról. “Úgy tekintek rá, mint a barátnőmre és ő pedig rám, úgy mint a barátjára. Megígértük egymásnak, hogy 100 %-ig őszinték leszünk a másikkal és elmondunk mindent egymásnak. Eddig soha életemben nem voltam ilyen őszinte kapcsolatban.”

SugarDaddy: “A csillagokat nem tudom lehozni érted!

Nehéz lehet 100 %-ig őszintének lenni egy “normális” kapcsolatban, mert az szerelemre épült és amikor valaki szerelmes lesz, bármit képes hazudni annak érdekében, hogy boldognak tudhassa a párját. Olyanokat ígérünk, amiket mikor már kimondtunk tudjuk, hogy nem betartható. Ezért is tartják fernek a SugarDaters® tagjai, hogyha az oldalon mindenki csak azt állítja, amit valójában nyújtani tud a másiknak, akkor ők máris nyertesek és nem élnek a rózsaszín köd alatt. Nem kell abban a hitben élniük, hogy majd valaki lehozza a csillagokat értük.