Miért lesz valakiből Sugarbaby?

Sokakat elgondolkodtathat a kérdés, kikből és miért is lesznek SugarBaby-k?

Nagyon sok fiatal lány jár úgy, hogy fizetnie kell a tandíját az egyetemen valamint a lakbér is ott van és akkor még nem is említettem, hogy vajon mit eszik egy nap? Van-e pénze esetleg egy kis szórakozásra is? És itt nem csak bulikra gondolok…megengedheti-e magának, hogy elmenjen egyszer-kétszer színházba vagy moziba?
Na és mivel nő, ezért azt is elvárjuk tőle, hogy jól nézzen ki, legyen ápolt, legyenek rendben a körmei, legyen csinos, sportolt alkaltú.Ha ezeknek a költségeit mind összeadnánk, akkor egy rész munkaidős állásból keresett fizetésből biztosan nem tudná fedezni ezeknek a költségeit.

És ekkor próbálnak a lányok olyan lehetőségek után keresgélni, amivel nem kell roboltolva halálra dolgozniuk magukat a suli mellett és még jól is érezhetik magukat abban, amit csinálnak.

Ilyen példa a SugarDaters® Karácsonyi nyereményjátékának a győztese is.
Marije Oosting, idén októberben döntött úgy, hogy ő SugarBaby lesz.
A fiatal lány énekesi és zeneszerzői karriere mellett nem tudta fizetni a tartozásait, nem volt párja sem, teljesen egyedül volt, szegényen és boldogtalanul. Vágyott arra, hogy egy kedves és törődő férfival oszthassa meg mindennapjait és aki esetleg az anyagiakban is tudna neki segíteni.
Nemcsak hogy bejöttek a számításai az oldalon, de ezenfelül még 3100 eurót is nyert a SugarDaters® cégtől az ő elbűvölő karácsonyi képéért. Valamint rengeteg kedves emberrel sikerült már beszélgetnie és leszerveznie egy-két randit.

Természetesen sok más nő dönt úgy, hogy az egyszerőbb utat választja, mint magánélteileg, mint karrier szempontjából.
Rájönnek, hogy hiába lenne egy szakmájuk, amit szeretnek, az sokat nem hoz a konyhára, nem mellesleg egy sóher pasi se fogja őket elvinni sehova.

Nyugat-Európában már ez egy teljesen elfogadott dolog. Nincs senkinek oka a szégyenkezésre. Sőt, lányok buzdítják egymást, hogy igenis próbálják ki ezt a fajta életstílust, mert biztosan imádni fogják.