Marije Oosting, SANTA’S NEXT SUGARBABE NYEREMÉNYJÁTÉK GYŐZTESE

Szilveszter már elmúlt, de az ünneplésnek még nincs teljesen vége. Legalábbis egy lány számára biztosan nem-Marije Oosting, aki megkapja a 3000 eurós főnyereményt a SugarDaters®-től, az ő lélegzetelállító karácsonyi fotóiért.

Nagyon örülünk, hogy a SugarBaby-k az oldalunkon ennyire kreatívak és célratörőek. A nyereményjátékra való összes jelentkezőnket nem tudtuk sajnos megmutatni, mivel a Karácsonyi kalendáriumunk limitált számú volt. De azok, akik bekerültek a versenybe teljesen lenyűgöztek minket, amivel reméljük a SugarDaters® többi felhasználója is egyetért velőnk!

Aki a legjobban kitűnt a SugarDaddy-k és SugarMamma-k szemében, az Marije Oosting. Ő volt az, aki igazán demonstrálni tudta mit is jelent Santa elcsábítása, ezzel bezsebelhette az összes szavaztotot magának. De ne is csodálkozzunk ezen, inkább nézzük meg jó alaposan, gyönyörködjünk benne, mert ilyen Karácsonyi baby nem landol mindnki ölében!

De ez nem csak a sugar-ról szólt, hanem arról a Karácsonyi hangulatról is, amit mindenki próbált megigézni és hozzájárult az eddigi legsikeresebb kampányunkhoz, és azokról az emberekről is, akik szavazatukat adták.
Már alig várjuk, hogy elbeszélgethessünk a nyertessel és ígérjük mi is elmesélünk majd mindent róla nektek. Hogy érezte magát mikor megtudta, hogy ő a nyertes? Mi a terve, hogyan fogja elkölteni a nyereményét? Ezért kövess minket és mi majd megosztunk veled minden kis pikáns részletet a leglenyűgözőbb SugarBaby-ről az ez évi kalendárból.

Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett a nyereményjátékban és szavazott, mert ti voltatok azok, aki egy felejthetetlen élményt és örömöt szereztetek Santa’s Next Sugar Babe-jének! Kezdődjön jól az új Sugar év!
#moretocome