Az Adventi Kalendár már úton van a SugarDaters-ön!

Ezúton is megszeretnénk köszönni az összes kreatív SugarBaby-knek, akik ránk szánták az idejük és feltöltötték a karácsonyi hangulatú fotóikat, amivel segítettek és hozzájárultak a kalendárunk sikeréhez. A játékba jelentkező SugarBabyk több országból is jelentkeztek, mint például Németország, Dánia, Görögország, Lengyelország, Finnország, Románia, Oroszország és Elefántcsontpart. A résztvevők valóban a legjobbat hozzták ki magukból és mutatták meg, hogyan is csábítanák el a mi Santánkat. Minden egyes fotó a SugarBabyk-ről, valóban többet mond minden szónál.

Azokat a lányokat, akiket a SugarDaters csapata nem keresett fel eddig, annyit jelent, hogy nem lettek kiválasztva a nyereményjátékunkba. Ennek több oka is lehet, mint például: a fotóik nem voltak Karácsonyi témájúak, a fotók nem voltak elég kreatívak vagy rossz volt a minőségük, vagy egy országból több jelentkező is volt, így a verseny szoros volt köztük és ki kellett választanunk közülük a legkreatívabbakat.

Végezetül, a határidő a fotók feltöltésére lejárt. Ezután minden vasárnap, kezdve november 27-től egészen december 18-ig készen állunk megmutatni a SugarDaddy-knek és SugarMamma-knak kikre is adhatják le a szavazatukat. Találnak majd egy új ablakot a SugarDaters®-ön, ahol majd szavazni tudnak az ő kedvenc SugarBaby-jükre.

Minden egyes SugarDaddy és SugarMamma, akinek a SugarDaters®-ön van Prémium tagsága és azok is, akiknek nincs, lehetősége lesz 5 szavazati jogara. Ez azt jelenti, hogy mindenegyes vasárnap szavazni tudnak egy SugarBaby-re, aki a legjobban tetszik nekik.
És mi lesz azokkal, akik nem tudnak bejelentkezni vasárnap a SugarDaters®-re? Ne aggódjatok, gondoltunk erre is. J Nekik is lesz lehetőségük szavazni a kedvenc SugarBaby-jükre Advent 4 vasárnapján át és az azt követő hétekben.

Ha logikusan végig gondoljuk van 4 vasárnap, amikor felhasználhatnak 4 szavazatot, de összesen ugyebár 5 szavazat jár minden SugarDaddy-nek és SugarMamma-nak. Szóval mi történik a maradék 1 szavazattal?
Miután felhasználták a 4. szavatukat, úgy gondoltuk, hogy talán lenne egy SugarBaby, akit annyira kedvelnek, hogy adnának még egy szavazatot rá, hogy egyértelművé válljon ki is az „AZ EGY”. Ezért adunk még egy extra hetet, december 25-tól 31-ig, amikor megcsodálhatják az összes SugarBaby-t az Adventi Kalendáriumunkban az elmúlt 4 hétre visszamenőleg is és lehetetik szavazatukat arra a Sugarbaby-re, aki után már régóta fantáziálnak.

A verseny győztese csak a SugarDaddyk-en és SugarMammák-on múlik, ők biztosíthatják a nyertes SugarBaby-nek a 2017-es év kiemelkedő kezdését 3000 euróval a zsebében.

A győztest 2017. Január. 2-án hírdetjük ki a blogunkban. Remélhetőleg, majd fotókkal és videóval is betudunk számolni arról, hogyan költötte el a nyeremányt a győztes SugarBaby.