Santa’s SugarBaby-je még kerestetik!

Santa’s SugarBaby-je című nyereményjátékra való jelentkezés hamarosan lezárul!

Hééé te, igyekezz, mert lemaradsz!

Tudtad, hogy lassan a végéhez közeledik a Karácsony hangulatát tükröző fotók feltöltésének ideje, amelyeken próbálod a világ legidősebb és legnagyvonalúbb férfiját elcsábítani? Ha még nem sikerült egy jó képet készítened magadról, akkor talán itt az idő, mert az utolsó nap 2016. November. 23, hogy feltöltsd a kreatív fotóid.

Még mindig nem vagy megggyőzve, hogy jelentkezz a játékra? Akkor kérlek, csak olvass tovább!

Ha úgy döntesz, hogy jelentkezel a nyereményjátékra, megvan a lehetőséged arra, hogy garantáltan megkapd a 100€ -t(ha a fotóid kreatívak és karácsonyi hangulatúak) valamint exponálhatsz a SugarDaters-ön az összes aktív SugarDaddy-nek mind a 17 különböző országból. Talán valaki pont egy olyan fiatalos tehetséges nőre vágyik, mint amilyen TE vagy. Arról már nem is beszélve, hogy hatalmas esélye van annak, hogy megnyered a garantált fődíjat, a 3000€-t, ha benne vagy a szerencsés kiválasztottakban.

Eddig körülbelül 100 jelentkezőnk van, de ne feledd minél kreatívabb vagy és minél jobb minőségű képet töltesz fel, annál nagyobb az esélye, hogy te legyél egyik szerencsés Santa’s SugarBaby-je.

Ne feledd, kövess minket Instagram-on és Facebook-on, hogy ne maradj le semmiről