Fontos tudnivalók a karácsonyi nyereményjátékról!

A hétvége során már rengeteg remek képet kaptunk a kalendáriumunkba sok szexi SugarBabes-től, csak így tovább, küldjétek a képeket, így lesz miből válogatni a végén.

Azok, akik még nem kezdték el a játékot, kérjük csak a legjobb fotókat küldjétek el nekünk. És azok, akik pedig már töltöttek fel képet magukról, kérjük ne feledjétek akár több képet is feltölthettek, amivel csak növelitek az esélyeiteket a nyerésre. Készíthettek képeket különböző szögből, helyszínekről vagy többféle ruha és kiegészítő összeállításban-egyedül a képzeleted szabhat határokat.

Ahhoz, hogy a fotóiddal résztvehess a nyereményjátékban és megnyerhesd a 100 eurót, fontos, hogy a fotóknak kreatívnak, ízlésesnek és szexinek kell lenniük. A nyereményjáték témája és legfőbb célja, hogy lenyűgözd SugarSantát.
A fotókat készítheted ízléses piros fehérneműkben vagy pózolhatsz karácsonyi kosztümökben, vagy akár süthetsz valami sütit Santának és úgy készítesz fotót magadról, valamint elfedheted magad karácsonyi dekorációkkal. Helyszínként választhatod akár a nagy bevásárló központok és plázák karácsonyi díszletei alatt/körül. Mivel ez egy karácsonyi kalendárium, szeretnénk látni, hogy a fotód valóban karácsonyi hangulatban készült és próbálod lenyűgözni SugarSantát.

Nézzük csak meg közelebbről és pontosítsunk mikre is kell figyelned, ha szeretnél képet feltölteni vagy növelni az esélyeid:

  • A fotónak szexinek, ízlésesnek és karácsonyi témájúnak kell lennie.
  • A fotónak tükröznie kell, hogy meztelenség nélkül, valóban próbálod lenyűgözni SugarSantát,
  • A fotó nem lehet egy előző profil képed, vagy akármelyik más egyéb fotód, amit megtalálhatunk az interneten
  • Minél jobb a kép minősége, annál nagyobb az esélyed is, hogy bekerülj a kalendáriumba és megnyerd a 100 eurót- vagy akár a 3000 eurót!
  • Könnyen felismerhetőnek kell lenned, tehát az arcodnak jól láthatónak kell lennie-és ha az alakod is látszik, csak mégjobb
  • A fotón rajtad kivűl nem szerepelhet senki más

 

Lényegében ezek a szabályok érvényesek a nyereményjátékra. Ha szeretnél többet olvasni a nyereményjátékról, kattints ide.

Reméljük, hogy sok szexi és ízléses karácsonyi fotót kapunk majd mindannyiótoktól!
Kívánjuk, hogy érezzétek jól magatokat és szórakozzatok jól, míg próbáljátok a tökéletes képet összehozni SugarSantának!

 

 

blogg ungern