Nyereményjáték: Santa’s SugarBaby

Te már érzed a Karácsony hangulatát? Ha még nem, akkor mi örömmel segítünk, hogy te is átérezd az ünnep varázsát azzal, hogy bejelentjük az új nyereményjátékunkat: SANTA’S SUGARBABY-JE címmel.

Dániában, ahol SugarDaters®-nek az első weboldal indult, a gyerekek december hónap minden napján kapnak valami ajándékot egészen Karácsonyig. Néhány országban pedig, Adventi Kalendáriumot is kapnak telis tele cukorkákkal, édességekkel.
Mi pedig úgy gondoljuk, hogy a korod nem lehet befolyásoló tényező abban, hogy hiszel-e a Mikulásban. Csak persze a te Mikulásod egy kicsit másfajta, és természetesen másfajta játékokkal rendelkezik. Valamint azt is tartsuk észben, hogy mi sem vagyunk mások, mint felnőtt gyerekek, akik ennek az alternatív kalendárnak a megalkotói vagyunk és akik cukorkák helyett SugarBabes tesznek bele a kalendáriumba.

Mutasd meg a kreativitásod

Képzeld el egy pillantra, hogy Sugar Santa-val fogsz randizni. Hogyan csábítanád el? Milyen színű rúzst tennél fel? Milyen alsóneműket vennél? SugarDaters® szeretné felajánlani az exkluzív lehetőséget arra, hogy kiélhesd kreativitásod és te legyél az arca(és teste) a mi karácsonyi kalendáriumunknak.

A játék mente: Csinálj magadról egy képet, amit úgy gondolsz, hogy megfelelő lenne arra, hogy te vagy a Mikulás legjobb SugarBaby-je és töltsd fel a SugarDaters® oldalára a nyereményjáték részre. Erre egészen november 23-ig van időd. A beérkező fotók közül mi kiválogatjuk a legszebb és legkreatívabb SugarBabes-ket, majd felfedjük őket a SugarDaters®-ön. Ezek után tudnak majd szavazni a képedre a SugarDaddies és SugarMamas. És akinek a fotója kapja a legtöbb szavaztot azé a főnyeremény. A nyertest pedig Új év második napján hírdetjük ki.

És igaz tudod mit kell tenned, SugarBaby? Légy szexi és provokatív, ugyanakkor ízléses legyen a fotód, mert a meztelenség nem megengedett a játékban.
Valamint legalább 18 évesnek kell lenned, hogy résztvehess a játékban.
Végezetül, ne felejtsd el azt sem, hogy a kiválogatott fotókat a SugarDaters®-ön kívül is felhasználhatjuk, tehát a különböző szociális média platformjainkon és a nemzetközi médiában. A fotónak nem kell professzionálisnak lennie egészen addig, amíg a fotó a te szépségedet tükrözi a lehető legjobb módón.

Találj rá 3000€-ra a te Sugar fád alatt

Attól függetlenül, hogy jó vagy rossz voltál ebben az évben, a mi Sugar Santánk rendkívül nagylelkű. Ami azt jelenti, hogy minden kiválasztott lány, aki szerepel a mi Karácsonyi Kalendáriumunkban kap 100€-t, a nyertest pedig 3000€-val jutalmazzuk! Azt nem is említve, hogy mennyi figyelmet kaphat majd a profilod SugarDaters® -ön!

Mi hiszünk a te szenvedélyedben és kreativitásodban. Szóval pózolj úgy, hogy tudd a Mikulás figyel téged! Sok szerencsét!