Ha fejjel vagy a homokban…

Nagyon érdekes, hogy mennyi előítélettel találkozunk manapság, ha kapcsolatokról beszélünk. Mindenkinek megvan a véleménye a TÖKÉLETES kapcsolat fogalmáról, és közben a szomszéd füve mindig zöldebb nem?
Miért van az, hogy mindig bele akarunk szólni mások kapcsolatába és mi mondjuk meg, mit és hogyan kellene csinálniuk, pedig a mi kapcsolataink se a legtökéletesebbek…Egyáltalán létezik-e a tökéletes kapcsolat? És ha igen, honnan is lehetnénk biztosak abban, hogy ami másoknak tökéletes nekünk is az lenne?

Mi a SugarDaters®-nél arra próbálnánk rávilágítani, hogy itt senkinek sem kell megfelelned. Nem kell tökéletesnek lenned, nem kell eleget tenned a mások által elképzelt kapcsolati protokoloknak. Itt lehetőséged van, hogy olyan partnereket keress magadnak, akiknek hasonló az elképzelésük, ha arról beszélnek hogy kapcsolat.

Miért is kellene szégyelnük, hogy nekünk nem a boldog nagy családos jövőkép tetszik, hanem egy nyugodtabb, de biztosabb jövőjű kép egy remek és sikeres partner mellett? Nem kell, hogy mindenki egy sémára járjon az agya!
Miért építenéd le az álmaid, amiket már oly régóta dédelgetsz?
Csak azért, mert a ‘Nagy Közönség’ úgy kívánja?

Szerencsére már túlléptünk azon a korszakon, amikor az asszony helye csak a konyhában van vagy, hogy csak a férfi a kenyérkereső a háznál.
Akkor miért is ragadnánk meg annál a pontnál, hogy eljátszuk a boldogságot, sőt mi több erőltetjük.
A vágyainkat nem kell egy üvegcsébe zárva tartogatni, hogy ha majd eljön az igazi rázúdítjuk. Éld meg a vágyaid és húzd ki a fejed a homokból!
És, ha a vágyad egy SugarDaddy, SugarMamma vagy SugarBabe társasága, akkor ne pazarold a drága időd, keresd meg őket, vagy cask add meg a lehetőséget, hogy ők találjanak Rád!