SugarDating? vagy rossz az, aki rosszra gondol?

Talán már az elején a legjobb tisztázni a fogalmakat. SugarDating egy új fogalomnak tűnhet sok magyar számára, valójában pedig egy igazán bevált ismerkedési forma a nyugat európaiaknak.
Nem éppen a legegyszerűbb a megfelelő magyar jelentéseket megtalálni a SugarDating világához.
Szószerint lefordítva cukor találkozót jelent, a találkozók résztvevői pedig lehetnek a SugarDaddy(cukrosbácsi), SugarMamma(cukrosnéni), SugarBabe(cukrosbébi), aki lehet nő és hím nemű is, bár az esetek többségében ToyBoy-nak is hívják őket.

De mi is, vagy miről is szól a SugarDating?

Az online ismerkedés valljuk be már elég elcsépelt és nem megbízható, sokan próbálják elfedni a valóságot, míg a SugarDating világában már az elején tisztázzuk ki kicsoda és elég egyértelmű, ki mit és kit szeretne.

Bár itt jön a képbe a kérdés, SugarDating valójában egy szex találka vagy egy szervíz?

A válaszom, abszolút NEM! Hanem, egy kapcsolat két ember között, akik közt egyértelműen működik a kémia. A kapcsolatok többsége kötetlen, szabályok nélküli és mindenekfelett előnyös mindkét fél számára. Egy olyan kapcsolatot képzeljünk el, amiben a felek nyíltan megegyeznek különbőző dolgokról és vágyaikról.
Például: a SugarBabe még soha nem járt New Yorkban, de egyszer el szeretne jutni oda, amit a SugarDaddy valóra tud válatani, cserébe persze ő is szeretne valamit.
Na, de persze a társadalom  többsége egyből mi másra is gondolna, hanem szexre?
Nem szeretnék senkit sem elszomorítani, de a szex természetesen jelen van minden egészséges kapcsolatban, és a SugarDaddy nem ilyen formában kér viszonzást. Talán megkér, hogy kisérd el őt egy üzleti útra, vagy akár milyen más eseményen légy te a plusz egy fője.
Sokak számára hiányzik a kaland a pezsgés az életükből, és erre tökéletes egy SugarBabe, aki visszatudja hozni ezeket a SugarDaddynek, a monoton üzleti élet mellé.
Ezért is különbözik a SugarDating a szex randizástól, itt nem végeztek egymással az aktus után, mert mindketten egy jól működő kapcsolatot akartok.

Ezért is bíztatok mindenkit, ne érjék be kevesebbel, mint az ahogy a vágyaik megkívánják!
Találd meg te is a tökéletes és kalandos kapcsolatod a SugarDaters  -ön.